sexualupplysare och bokälskare

HT-kväll!

Publicerad 2009-01-30 16:51:25 i min vardag,

Nu sitter vi hemma hos Madde, hennes sista riktiga dag i sverige!! Sen är det hon som lämnar landet och far Down Under! :) Så häftigt och jag är riktigt avundsjuk! Snart ska vi iväg till hennes pappa och hämta lite grejer, sen väntar en riktig tjejkväll med massa god mat, smaskig efterrätt och massa massa godis, tjejsnack, skratt och helt lovely tid med bästa! Kan det bli bättre?! :) Minns inte ens sista gången vi hade en riktig HT-kväll!
Hade tänkt ta massa bilder, men kameran dog på vägen hit, så jag får sno malins kamera och föreviga denna kväll med hennes istället. Imorrn blir det arbetsintervju direkt på morgonen, får se vad som händer efter det. Så skönt med helg och jag ska njuta av vareviga minut av min ledighet! Kommer vara ledig hela helgen, om man bortser från ett litet fjuttpass imorrn natt på Clarion!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela