helgen.

Helgen är snart slut, och har varit riktigt lyckad, eller lite ensamt har det varit med tanke på att jag och älsklingen spenderat den på varsitt håll. Men men, ingen idé att deppa över det i efterskott! Vi har haft hela dagen och vi har natten på oss att ta igen all den förlorade tiden! ;)
I fredags var det utgång, 360 direkt efter jobbet, jag hann med en snabb för stark drink innan jag sprang till klubben och mötte upp Malin,Madde och Marie! Vi dansade, skrattade och hade allmänt trevligt fram till nästan stängning och det var en riktigt lyckad kväll. Alla bilder kommer upp under morgondagen.
Under lördagen tog jag det lugnt, väldig lugnt. Njöt av en stor säng för mig själv, åt frukost långsamt och läste ikapp mig i massa tidningar. På kvällen var planen utgång igen, men det blev istället en supermysig kväll hemma hos mig med massa bullar, färsk ananas, te och en jäkla massa tjejsnack och skratt tills tårarna rann - med andra ord en riktigt lyckad tjejkväll! :)
Idag var mamma och syster på besök, vi gick igenom en massa porslin, fikade och hade allmänt mysigt! Och nu har jag äntligen fått upp bokhyllorna, så inom en snar framtid kommer vårt vardagsrum vara en plats man kan vara på. Nu dör jag snart av hunger, så nu ska vi göra massa goda våfflor :)

puss puss//en lycklig caro<3