sexualupplysare och bokälskare

måndag.

Publicerad 2009-01-05 12:14:04 i min vardag,

Ska snart bege mig till willys på götgatan, fast andra sidan götgatan nere vid skanstull, och handla massa Kött. KÖTT, är inte det ett underbart ord?! Jag älskar kött för mycket, skulle älsklingen äta endast kaninmat skulle vi aldrig kommit såhär långt i vår relation, och tur är väll det att han inte är en grönsakslover min darling?!<3
Därefter ska jag försöka hinna med en promenad och sen ett varmt bad innan jag börjar jobba 14.30. Älsklingen slutar 19.30, så springer han förbi mamma och hämtar kassen med kött och lite annat från mamma och åker sen hem till oss! Ja, jag är en nörd, men hela helgen har jag gått omkring och betonat vi, vårt, oss, våra, hemma och allt som har med vårt gemensamma hem! Så töntkär är jag<3 Ikväll ska vi mäta alla vägarna inför inköpet av målarfärg, plocka upp det vi kan och sen mysa! Åh det är så underbart att bo tillsammans med den man älskar mest av allt!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: STYLE BY B'N

Publicerad 2009-01-05 12:28:17

haha söt du är sweeetie :) tack!

Hur mår du idag?hugs!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela