sexualupplysare och bokälskare

mina bästa cafétips

Publicerad 2009-01-13 00:42:29 i min vardag,

Ja, en anings försent, men här kommer dom nu, mina allra bästa cafétips. Efter några veckor på ett och samma ställe så lär man sig lätt en massa om människord beteende. Läs, njut och lär er dom utantill. Annars är det ingen idé att ni kommer och besöker mig ;)

  • Önskebrunnen (min dricksskål) är ingen prydnad, fyll den med alla småmynt ni har, varenda krona kommer göra mitt leende ännu lite mer bredare. Och gissa om ni kommer få en större tårtbit, lite extra skum på latten eller lite mer grädde/vaniljsås till kakan?! Annars är det ju så lätt att en panini bränns... ;)
  • Killar/män som blir generade och besvärade över att den kvinnliga dejten betalar - snälla, det är 2008! Hon betalar nu, och du betalar nästa gång. Så sluta bli besvärad!
  • Skämta gärna hur mycket du vill med mig, jag lovar att skratta! Men inte alltid med dig :)
  • Alla ni som roar er med att riva sönder plastmuggarna i småsmåsmå bitar och sprida ut över golvet - skaffa hjälp, det kallas bokstavskombination! (detsamma gäller dom små träskedarna)
  • Små små tjejer som knappt vågar beställa utav mig, stanna hemma tills ni växt lite! Vad skulle jag, som är knappt en hand högre än er kunna göra?!
  • Till alla er som är på dejt, köp en god kaka o dela på den, mycket mysigare än att köpa varsin. Och börja gärna hångla innan jag ställer upp stolarna, gör lite ont i hjärtat att kasta ut er i kylan när ni precis kommit igång!
  • Töntar som inte vet vad Americano är, ska inte beställa det...
  • Börjar jag lyfta upp stolarna men samtidigt ler, så betyder det inte "Ja hon är snäll och låter oss sitta kvar en halvtimme till!" Nej, det betyder "Klockan är för fan över 10, ni skulle varit ute för 5 min sen, så gå hem!!"
  • Ser ni att jag är ensam, springer mellan kylen, espressomaskinen, kassan och milkshaken - ja då är chefen borta och jag får ta över allt, vilket innebär att jag inte kan ta in en sjätte beställning i mitt trånga huvud!
  • Kan man betala 30 spänn för en kaffe, då kan man lägga några mynt i önskebrunnen - Say no more!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela