sexualupplysare och bokälskare

nytt om SATC!

Publicerad 2009-01-16 00:17:09 i Sex osv.,

Som ni alla redan vet så kommer det ju en uppföljare till en av världens bästa filmer Sex and the City The Movie! Som det ser ut nu så kommer filmen att börja spelas in nu i sommar, vilket innebär att den borde kunna lanseras i Sverige om ca 3 år kanske?! Segt, men det blir mycket bättre. Läste idag att ingen mindre än min favvo Britney Spears är aktuell för en roll i den kommande filmen. Det är Sarah Jessica Parkers egen idé och hon föreslår att Britney ska spela hennes kusin från landet, som kommer till storstaden och som sen ska bli upplärd av självaste Carrie! Sex and the City + Britney Spears, kan det bli bättre?!ps. Jag spår att Britney kommer bli sån babe när Carrie och tjejerna är klara med henne att Samantha ser henne som ett hot, och det kommer bli en liten catfight mellan dem, men Britney backar då hon är en mesig lantis i grunden! Det är vad jag tror, så kom ihåg om tre år vart ni läste det först! ;)

puss puss//En lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: malin

Publicerad 2009-01-16 13:15:36

OMG!!!!!!!

ska vi boka biljetter till premiären???? ;D

puss!

Postat av: caro

Publicerad 2009-01-16 15:21:24

OMG! Ja, vad ska vi ha på oss?! Vi måste dricka cosmos innan! och efter! och hela natten efter det! ;D wohoo!!puss puss!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela