sexualupplysare och bokälskare

sambolivet so far!

Publicerad 2009-01-05 11:30:47 i min vardag,

Har precis kommit hem till lilla mamma, och ja, jag har sovit borta i hela två dagar och när vi pratade igår på telefon lät det som det redan gått veckor, så jag är väldigt saknad här hos mamma! Känns väldigt bra ska jag säga :)
Om sambolivet då, det är så sjukt mysigt och jag går omkring och är lycklig hela tiden. Vi ägnade hela söndagen åt att städa, plocka lite här och där, pussas och bara mysa. Minst varannan mening innehåller kärlek och hur lyckliga vi är, och ja det är rena himmelriket! Vi har hitills hunnit med att städa ur badrummet och nästan hela köket, några garderober och linneskåpet, så där är det nyupplockade saker och det är så fint. Resten av lägenheten tar vi lite pö om pö.
Åh det är så mysigt, jag går bara omkring och myser hela tiden. Igår fick älsklingen säga åt mig vid ett att jag var tvungen att sluta packa upp och krypa ner i sängen med honom<3
Om det fortsätter i den här takten dröjer det inte länge innan ni sötisar får börja komma på besök. Hitills har syster, marianne och leif sett lägenheten. Men snart får ni börja spontanbesöka oss, vi måste bara få lite ordning på det hela, sen är ni välkomna ;)

ps. jag älskar dig mest mitt lilla gull, du och jag<3
puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: MIA

Publicerad 2009-01-05 19:54:19

Oj sexolog.

Coolt.

Allt väl?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela