sexfantasier!

Fick precis ett litet mail, från min stora idol och boss, Katerina Janouch. Hon undrar lite hur det går med fantasierna, och ja, jag undrar detsamma. Så hur går det för er därute? Har ni börjat skriva något på era sexfantasier?! Jag kan ju knappast vara den enda i hela Sverige som har minst 10 olika fantasier?! ;) Nej, trodde väll inte det. Så därmed är det bara för er att börja/fortsätta på era och höra av er till mig! Jag behöver verkligen er hjälp med detta, samtidigt som ni är med och medverkar i en bok, hur häftigt är inte det?! ;) Samt att ni får en bok som tack, + att jag även kan kirra så att ni är med på Tack-sidan! 
Inom kort kommer det komma en till porrkväll, och är det någon av er läsare som skulle vilja vara med, så säg till mig så ordnar vi det. Så får ni samtidigt träffa mig och mina kära vänner, ni får all fakta direkt från mig och vi får en chans att träffas. För det är verkligen flera utav er som jag är sugen på att träffa! :)

Min tanke med nästa porrkväll är att vi ska berätta lite mer om vad vi själva fantiserar om, ge varandra lite inspiration, idéer och sånt, för att väcka varandras tankar och hjärnor. Vad säger ni om det?! Jag tänkte att jag tar med en box vin, så kanske det inte blir lika genant om man kan skylla på några glas vin?! ;) Ska spåna lite mer på porrkvällen under lördagen, info kommer inom kort!

ps. en av mina egna fantasier kommer även komma upp här på bloggen i helgen, bara att läsa och njuta! Samt kanske väcker det något hos er därute?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Daniela

Nu blev jag jätte nyfiken ju, jag har inte riktigt hängt med här.. med vad är de för bok och fantasier vi pratar om?? =)

Mia

Det är stort!

Tror att du lyckas!



Jora det är bra tack.

vad händer ikväll.



Detsamma Ball blogg.



puss

Mia

Hm ja minns fakitkst inte.

klickade runt på blogg.se sidan tror jag...



Vad ska ni göra ikväll!?

Ida

Jasså, då kanske du brukar handla på Matdax?:P