sjukstuga och samtal!

Idag när jag slutat ville chefen prata lite med mig, enligt honom så springer jag för mycket och kikar på mobilen, han kan inte veta om jag en dag inte finns kvar och hittat något nytt jobb?! Vad har han för rätt att ens uttrycka sig så när jag inte har kontrakt, jobbar kanske svart kanske vitt, har skitlön och ingen försäkring! Vem ger han ens rätten att uttrycka sig?! Nästan för mycket att ta in, lite för mycket ego, lite för lite hjärna! Dessutom anser han att jag inte "passar" praoeleverna tillräckligt, dom kan ju göra fel!! Så tydligen ingår det i min uppgift att passa dom små raringarna! Det är så att min hjärna går i konkurs... Dessutom har jag börjat tycka om tjejerna, dom är så små och söta, men imorrn så försvinner dom och nya kommer nästa vecka. Är inte livet lite extra ibland?!

Dessutom är lilla älsklingen sjuk, eller han har feber(han känner det i benen!) så nu ligger han supersöt nerbäddad och kikar på Ise Age! Min lilla man har aldrig ens sett filmen! Och nyss kläckte han ur sig att han inte ens sett Hitta Nemo, skandal! Så någon som är sugen på ett disneymaraton med oss?! :)
Ska snart krypa ner och pyssla om min lilla pluttis, för vi vet ju alla hur det manliga könet blir så fort han får lite baciller...


 puss puss//en lycklig caro<3