Veckorevyn today!

Idag är den stora dagen här, och det ska bli så kul! Jag är så exalterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Mailade mer med hon som ska intervjua mig, Sara, igår. Och det blir bara bättre och bättre, jag kommer få låna kläder där på plats! Så jag bad om hellre för stort än för litet, finns inget värre än när folk har försmå kläder på bild. Så hon lovade att lämna alla korvskinn och det kommer bli så bra! Det enda som jag ska ta med mig är ett par skor, och hon föreslog ett par höga, så det får bli min högsta mörka pumps, jag kan iofs inte gå i dom så superbra, men det gör väll inget?! Jag ska ju ändå  mest bara stå still i dom!

Jag har tagit ledigt från 16.30, sen gäller det bara att hitta dit och sen tillbaka till jobbet. Har jag tur så kan jag gå efter mitt lilla "läkarbesök". Åh det ska bli så kul! Jag har inte förberett mig så mycket ännu, vet ju inte ens vad hon ska ställa för frågor, och då blir det ju lite svårt att förbereda sig. Men jag litar på att jag kan det mesta om sex, och intervjun ska jag mest handla om min egen syn på sex och om erfarenheter och sånt! Så det borde inte vara några problem, sex är mitt favvoämne och är det något jag gillar så är det att yttra min åsikter och prata om mig själv! ;)

 puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Ida

Va kul för dig! Hoppas allt går bra, får läsa reportaget sen när tidningen är ute i affär=) Så lycka till!!!!Jag mår bara bra, antar att du också gör det idag?;)

#2 - daniela

Hej vännen!

Ah absolut :) nej det är inte där jag jobbar, men inte långt ifrån.. bor ju dära :) det händer så himla mycket här nu.. alla går och dör och blir skjutna.. kanske skulle flytta ;)

kram