sexualupplysare och bokälskare

Veckans bästa tips!

Publicerad 2009-01-05 14:23:02 i Sex osv.,

Har inte varit något veckans bästa tips på ett tag, så jag tänkte ta ett nu, kommer flera inatt! ;) Detta tips är nästan löjligt enkelt, och det enda du och din älskling behöver är er själva och en dusch! Jajamensan, jag pratar om duschsex! Så fort ni känner för att prova något nytt, variera er lite eller bara vill masa er ut ur sovrummet, gå in i badrummet och låt fantasin flöda. Det går inte att misslyckas med så mycket olika material, möbler och allt vatten! Dusch eller badkar spelar ingen roll, går att variera och leka mycket med båda sakerna. Så använd er av toaletten (med sitsen nedfälld förslagsvis), handfatet, badkarskanten, duschhandtag, tvättkorgar el tvättmaskiner... Allt som finns går att använda som stöd, hjälpmedel eller plats att vara på.

Så ta med din älskling in i badrummet, vrid på vattnet och njut av varandras kroppar samtidigt som vattnet rinner ner för era nakna kroppar. Därefter är det bara att sätta igång, låt fantasin flöda och njut av varandras kroppar så länge ni orkar... ;)

ps. jag har fortfarande träningsverk i hela höger skinka efter jag och älsklingen senaste var i duschen! Bra träning samtidigt som man får njutning! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Emma Gynning

Publicerad 2009-01-06 09:32:43

Ja de har ju så många fina underkläder på den showen, dessa var ju bara för söta.Ha en bra dag!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela