sexualupplysare och bokälskare

Veckorevyn - here I come!

Publicerad 2009-01-21 13:10:56 i Sex osv.,

Ja, det är lika sant som skrivet i sten! Jag, lilla jag, en helt vanlig dödlig liten människa från lilla Aspis, ska vara med i Veckorevyn. En tidning, i särklass bästa i Sverige, för tjejer, tidningen som trillar ner var tredje vecka och som jag läser sida för sida, och där kommer som sagt lilla jag att vara med!
Och det blir bättre, jag ska vara med - och prata om sex!! Jag känner hur jag upprepar mig likt en trasig skiva, men det tåls att nötas in! Jag ska vara med i Veckorevyn och prata om sex! Det är så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det går nästan inte att ta in, så stort är det! Imorrn ska jag bege mig till en studio här på söder, bli sminkad, fotograferad av en av deras fotografer och därefter bli intervjuad! Ja, det är för stort! Nästan så att jag tror det är en dröm, så snälla väck mig inte förrän jag haft intervjun! ;) Ahh, det är så stort!!
Jag ska prata om min syn på sex och lite erfarenheter och dylikt! Och det ska bli så sjukt spännande och så kul. Är inte ens nervös, utan mest så sjukt exalterad! Hon som intervjuar mig har mailat mig några gånger, och jag tycker redan om henne. Jag tror det kommer bli så bra, och det är så spännande! Jag vill bara att tiden ska gå fortare så att det snart är imorgon halv fem.

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: josefine

Publicerad 2009-01-21 15:38:30

GUD VAD HÄFTIGT GUMMAN! :D

Postat av: ericaperzzon

Publicerad 2009-01-22 19:07:38

Coolt:) Vilket nummer?:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela