vuxenpoäng!

Hann med att gå ner till Willys, och jag är så stolt över mina inköp, ja det handlar om mat, men ändå. Så mycket mat, jag har fortfarande ont i axlarna och armarna, så tunga var kassarna. Supermycket mat, för 200! Det dyraste av allt var dvdn för 69, men den var jag tvungen att ha. Utöver det blev det falukorv, köttfärs, schnitslar, grytbitar, falukorv, 2kg ris, pommes, potatiskroketter, juice, en formfranska (som jag iofs snodde ur en annan människas korg, men dom kostade 5kr/styck och brödhyllan var tom... så går det när man inte vaktar sin korg!) och en massa massa annat mumsigt! Och jag är så supernöjd med allt, och jag känner hur vuxenpoängen bara haglar över mig :) Hoppas bara älsklingen orkar bära hem allt till oss sen när han slutat jobbet, + helst så mycket han orkar plocka ur frysen...
Dessutom ska jag snabbt förbi mamma igen en snabbis när jag slutat och ta så mycket kassar jag orkar bära, jag vill bara ha alla mina och älsklingens saker på plats i vårt hem, för att sen kunna ta itu med kaoset, så mysigt!

ps. någon som vet om man kan få poängkort/medlemskort på willys?!

puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Linda

Nej, det finns inte !

photom

Hej! Kan inte jag få en bild på dig som jag kan leka lite med i photoshop? Vore jättekul :) Kanske kan lägga upp på bloggen om du vill också!

Ida

Hahaha, va skön du är som snor en annans bröd;)Hade velat se hans min när han upptäckte att det var borta!

Albin

Var det du som snodde min formfranska, du kan räkna med att jag ger igen !!! time for payback säger jag