sexualupplysare och bokälskare

80-talet here we come!

Publicerad 2009-07-04 18:16:54 i party-larty,

Har varit i stan hela dagen med sanna, är hemma en snabbis för att göra mig iordning och pussas lite med älsklingen. Ska snart bege mig igen, vi ska på fest med 80-talstema! Jag är så taggad! Vi har sprungit runt i en massa butiker för att hitta de rätta assocearerna och rätt feeling inför kvällen, och jag tror vi har lyckats! :)
Jag och sanna kör på samma klädsel med svart och neonrosa, kan inte bli annat än succe! Nej, nu måste jag leta fram alla mina gamla ögonskuggor i pastell och -neonfärger i alla dess slag! Tar med mig kameran och fotar från början till slut! ;)
Så här balla och assnygga såg jag och min andra halva ut senast vi var 80-talet persionifierat ;)

Lilla jag :)


Älskade jennie!vi två<3 

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Michaela

Publicerad 2009-07-05 13:51:53

hehe, snygg bild ;) Jag pluggar på Grönlunds hemsida där jag är inskriven. Sen har jag ett till pogram dären kompis har hjälpt mig med, som jag fick av han :P Ska du oxå plugga till körkortet nu eller? pusss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela