Big Love

Någon mer än jag som är fullkomligt kär i den serien? Först fastnade jag bara för namnet, men när jag väl förstod vad serien skulle handla om så blev det kärlek direkt. Big Love handlar om polygamisten Bill som har 3 fruar och 7 barn. Tillsammans bor dom i en förort i Salt Lake City, USA, i tre hus som alla är sammanlänkade bakom staketet. Utifrån ser det ut som vilken radhuslänga som helst, men på baksidan springer familjerna kors och tvärs. Fruarna anordnar möten där de går igenom ekonomin och saker som behövs göras. De gör specifika scheman över hur Bill ska sova om nätterna, och vems morgon det är. En stor familjemiddag har de varje vecka och då träffas alla fruar, barn och Bill för att äta tillsammans!
Verkar det krångligt? Mja, när man väl ser det så upptäcker man snabbt vilken fullkomligt fantastik serie det är! Det går inte att inte älska det. Sen vad man tycker om själva polygamigrejen, det är en helt annan sak - underhållning på hög nivå är det iaf!

Att vara polynom/polygamist är alltså när man kan bli kär i flera personer samtidigt, och ofta har flera relationer igång, helt öppet och alla parter är med på det. Så det är inget otrohetsdrama, utan flera relationer som är sammanlänkande. Inom vissa religioner och sekter brukar det ofta finnas män som har flera fruar - det är en konstilation. En annan variant är vanliga svenssons som bara blir kära i fler och därmed har flera kärleksrelationer.puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Joella

serien är grym. de får polygami att verka fullkomligt naturligt och normalt.