De tre orden!

Finns det några finare ord att få höra än de tre orden? Känslan när man för första gången i en relation säger det, och får höra samma sak tillbaka - finns det något som kan slå det rent kärleksmässigt? Att öppna sig helt och hållet för en annan människa, att praktiskt taget ta ut sitt hjärta och erbjuda det - för att sen få samma underbara respons tillbaka, någon som tar emot ens hjärta och att man istället får dennes hjärta att ta hand om! Hela jag ryser när jag tänker på hur phucking vacker kärleken kan vara!
Det är när en sådan scen uppstår i ens liv som man förstår att allt, verkligen allt är värt det, att äkta kärlek finns och att "störst av allt är kärleken" inte är någon klyscha!<3

Jag tror inte att det finns något rätt eller fel när det kommer till att säga jag älskar dig, när det känns rätt - då är det rätt! Sen om det gått två månader eller två år, det är helt upp till varje par. Men är inte det det allra vackraste, att när orden kommer helt spontant och direkt från hjärtat, ja då spelar omständigheterna ingen roll! Älsklingen sa det till mig första gången på en håltimme i tvåan när jag låg i hans knä på donken i fridhemsplan - och inget kan slå det romantiskt sett enligt mig!



ps. enda gången man inte ska kläcka ur sig denna vackra mening är väll inför ett one night stand! För då är det med säkerhet antingen alkoholen eller endorfinerna efter sexet som talar!
puss puss//en lycklig caro<3
13 kommentarer
Ida

Första gången min kille sa att han älskade mig var på krogen efter två månader, och ärligt talat var det ingen höjdare - även om jag blev hur glad som helst av att höra orden! Hade väntat mig få höra det på något mer romantiskt sätt, men han lyckades iaf chockera mig=)

Anonym

hejsan :) jag har precis startat en veckans blogg-tävling på min blogg, eftersom jag tycker att alla bloggar borde få en chans att synas. så om du vill nominera dig själv eller någon annan blogg du gillar så är det bara att kommentera mitt inlägg som heter: Veckans blogg, tävling nummer 2! kram, Tess <3

Tess

hejsan :) jag har precis startat en veckans blogg-tävling på min blogg, eftersom jag tycker att alla bloggar borde få en chans att synas. så om du vill nominera dig själv eller någon annan blogg du gillar så är det bara att kommentera mitt inlägg som heter: Veckans blogg, tävling nummer 2! kram, Tess <3

AnnCatrin

grymt mail du skickade till Tyra S. De orden får en verkligen att tänka till! Tack, och you go girl ; )

kram ac

Johanna

Hej! SUPER härlig mail du skickade till tyra!



grymmt!:D

nina

helt rätt, dom orden kommer när det är rätt och ingen kan någonsin påstå att det är fel då.



Min pojkvän sa de första gången när jag grät o va jätte ledsen, men när han sa de glömde jag helt bort varför. Skit mysigt !

Make Up Artist på Make Up Store

tack va gla ja blir :D

jobbar norr om sthlm.

FÄRJAN-RUTH

Kärlek är det vackraste ord på jord. Kram. Färjan-Ruth

Elin [ n e v n a r i e n ]

Go Carro! :)

(Superbra mejl!)

Anonym

Modigt av dig att skicka in det mailet till Tyra. Du är fin som du är :) Ta hand om dig :)

Nathalie

Riktigt bra skrivit till Tyra!Jag vet att det är många som har skrivit det men det är ju så jävla sant!!!!!!!!!

Ida

Tja! Vilket fint mail du fick publicerat på Tyras sida. Det var bara en ren tillfällighet att jag hamnade där. Önskar jag också kunde vara sådär nöjd och glad : )



Ibland tror folk att jag är jättesjälvsäker och har bra självförtroende, för att DE tycker att jag är snygg, medans jag själv tycker kanske helt tvärtom. Och visst ska man inte jämföra sig med andra, men jag vill gärna jämföra mig med ett bättre JAG.. som jag hoppas att jag kommer hitta..



Keep up the good humör,

och ps: du är jättesnygg! : )

Julia

vilket bra mejl du skrev till tyra, kanon!!! :):)