sexualupplysare och bokälskare

Desperat hemmafru?!

Publicerad 2009-07-21 17:22:44 i min vardag,

Älskligen ska iväg på bio+middag med la familia och jag inväntar tebesök vid 7tiden. Lägenheten är tom och öde, och det känns sådär skönt och lugnt som det bara gör när man är ensam hemma. Sitter i sängen och myser i min röda sidenrock från Victoria Secrets, ett vanliljus brinner och sprider god doft, och jag kan inte sluta njuta!
Men jag börjar ändå fundera, är det såhär det är att vara hemmafru? För skulle jag vara arbetslös tror jag knappast att jag skulle njuta av lugnet och tystnaden såhär mycket, som jag gör nu under min semester. Men livet som hemmafru, det borde vara typ som min semester - man tar det lugnt, tränar varje morgon, storhandlar lite då och då, plockar och gör det fint, umgås med sin älskling och med sina vänner - och livet bara rinner förbi...


Min ursnygga sidenrock! Ångrar att jag inte köpte en vit och lila också!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela