sexualupplysare och bokälskare

"det har mina föräldrar aldrig gjort!"

Publicerad 2009-07-28 23:34:41 i Sex osv.,

Att ens föräldrar har haft sex minst en gång, det är väll något som vi alla kan komma överrens om? Möjligen två, tre gånger om man nu har syskon. Men därefter tycker iaf jag att det räcker. Jag som är en väldigt öppen person när det kommer till allt som har med sex och kärlek att göra, måste erkänna att även jag har mina gränser. Ja, det är faktiskt sant, men jag kan tom sträcka mig så pass långt att tankebanan går ungefär såhär "gör vad fan ni vill så länge jag inte befinner mig i samma hus eller någonsin får höra om det!!"

Så då vill jag inte ens försöka ta reda på vem i sovrummet ovanför mig som kom på den briljanta ideén med att ha en flaska Massageolja med vattenmelonsmak - ståendes framma i badrumsskåpet! Jag har ju för fan en likadan flaska hemma! Kanske inte just i den smaken, men iaf från samma märke. Och det som jag brukade gilla allra mest med oljan var ju att den blir varm när man blåser på den Och är ätbar - hela det konceptet känns jäkligt osmakligt just nu...

ps. nej, det blir tyvärr inget foto av fyndet i badrumsskåpet. Sysselsätter mig för närvarande med att försöka radera det från mina hornhinnor!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela