Hångla mer!

Kommer du ihåg känslan av när man är precis i början av ett förhållande, varenda kyss känns som den skulle vara förevigt och det vore liksom inget konstigt om man råkade hångla bort en hel dag, eller varför inte en hel helg?! Kyssar, lätta smekningar och leenden är allt som behövs - det stavas: Hångel!
Hur underbart är inte hångel på en skala? När det är bra, då är det riktigt bra och tid, rum och saker som att andas, äta och gå på toa är bagateller - alllt som finns är den andra och att  man får fortsätta hångla!


Men till det viktiga, det gäller att inte tappa hångelglädjen. För hur lätt är det inte att man först hånglar sönder varandra de första veckorna/månaderna och sen övergår till pussar och lite snabba kyssar då och då? Väldigt lätt, men dock så onödigt. Hångel är bland de bästa sätten för att få ett lyckat förspel - det är mysigt, sexigt och man kan variera sig på tusen olika sätt!


Så sluta med att bara pussas lite då och då, tryck upp din älskling mot närmaste vägg eller brotta ner han/hon i sängen och hångla upp honom/henne så mycket du bara kan! Njut, lek och låt gamla hångelminnen väckas till liv och njut! ;)


puss puss//en lycklig caro<3