sexualupplysare och bokälskare

home sweet home!

Publicerad 2009-07-18 16:27:03 i min vardag,

Äntligen hemma! Resan har varit helt fullkomligt fantastisk och underbar på alla sätt och vis. Men vi tar det i kronologisk ordning så slipper det bli krångligt. För tillfället huserar jag mig själv hemma hos sanna, hon ligger och halvsover medan jag snor hennes dator och halvtittar/halväcklas av Gordon Ramseys program där han jagar och rensar duvor.

Hemresan gick bra, man var konstant död hela vägen från hotellet till förorten. Klockan ringde vid fem imorrse, snabb packning av det sista och sen började vår vandring till HBF(Habtenhooff, egen stavning efter uttal) som enligt jennie skulle ta max en kvart, men eftersom vi inte var helt säkra på hur vi skulle gå, gick vi från hotellet 05.30 o var framme exakt en kvart senare... Vilket gjorde att vi hade en timme tills flygbussen skulle komma :) Men men, hellre för tidig än försenad! Flyget gick bra, var helt däckad av trötthet och sov konstant, och därefter flygbuss som slutligen endast innehåll mig, sanna och busschauffören! Riktigt lyxigt :)

Ska gå igenom alla resans bilder, se tillbaka och njuta, och sen lägga upp godbitarna här! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela