sexualupplysare och bokälskare

It´s my party and I cry if I wan´t to!

Publicerad 2009-07-25 12:34:12 i party-larty,

Festen igår blev lite gott och blandat kan man säga. Jäkligt rolig, massa god dricka och bål, rökrutan var fullproppad med folk, människor spela lite wii, andra låste in sig på badrummet och hade mini-party. Folk skratta, hade allmänt kul och det var riktigt lyckat större delar av kvällen. Vi hann med att leka lite ute på gården, några spred ut midsommarstänger över alla bilar på parkeringen, och festen blev i runda svängar lyckad!

Jag hade även en presentöppning och fick massa fina presenter av gästerna! Bilder och mer kommer senare under dagen, nu ska jag iväg till mamma och laga mat inför min andra födelsedagsfest imorrn!

Tack alla som kom!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Michaela

Publicerad 2009-07-25 14:44:39

Tack Caro för att jag fick komma :) Jag hade det kul men tyvärr så spårade det ju ut lite. Men det blev lyckat ändå. Hur jobbar du nästa vecka? Vi får höras på telefonen. Pusspuss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela