Jag vill mörda!!

Aaaargh!! Å ena sidan så hatar jag att älsklingen inte är hemma, för han är så jäkla bra på att lugna ner mig när jag är arg, o andra sidan är jag överlycklig över att han inte är hemma för tillfället då jag är nästintill säker på att jag startat ett världskrig vid det här laget!

Jag inhandlade en liten jäkla skitmobil, som förövrigt är sönder nu, för ett halvår sen. Och i butiken lovade skithuvudet till smöraskslickande försäljare att autogiro ingick! Ingen fara på taket och att man bara skulle få en faktura för att se hur det fungerar, jag har tom alla jäkla analpapper kvar från autogiro-hemsidan! Men nu, nu sitter jag här månad efter månad och får kukdyra pappersfakturor som gör mig argare och argare för varje gång!!
Så jag skaffar mig ett e-legitimation, gör alla jäkla genomprövningar som krävs, älsklingen hejar på min tekniska begåvning - för att sedan läsa sista stycket och inse att jag saknar en liten jävla sladd!! - som dessutom ligger borttappad hemma hos mamma! Kanske femte hjärnblödning inträffar här! Men jag lyckas ändå hitta sladdjäveln och ska nu göra den hjältemodiga insatsen att äntligen lyckas fixa skitanalautogirogrejen nu!
Jag har lyckats hitta allt som krävs, jag har kort, sladd, kortgrej och senaste papperskukskopian, efter en kvarts letande på tele2 labyrintliknande hemsida lokalisera hur man skaffar autogiro, allt går som planerat! Tills det lilla ögonblicket då jag ska föra in sladdjäveln för att slutföra hela e-legitimationsgrejejen som krävs för autogirot!
- det är då det sker, sladdkukshelvetesanalsslickandetjackhora-grejen får inte ens plats brevid mitt mobila bredband!

och det var ungefär där jag tappade tron på att jag någonsin kommer lyckas med något som har med teknik att göra, och önskade att jag bodde i en liten stuga mitt ute i ingenstans och levde på hemslaktad hjort och blåbär! Samt försöker hålla mina händer ifrån att inte slänga min älskade Citty i golvet!


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
#1 - Antonia

svar: Jag vet inte riktigt vad jag vill plugga än. :)Låter inte kul det där du. Jobbigt att den gick sönder sådär fort!

#2 - Linda<3 hjärtat...ANDAS! (och ta ut allt genom att skälla på någon stackars supporttekniker)

#3 - em

naaaaaah gulle då! <3 dont forget to breathe!

#4 - Sophia

Haha.. jag fattar inte ens hur du lyckas!!! Jag kan hjälpa dig!! =) Lugn ba´lugn!