kärlekstoffel!

Åh, jag är en sån jäkla sucker för kärlek! Det räcker med att mannen lämnar samboboendet ett dygn, och min kärleksblomma går från stående i blom - till slak som en vissen tulipan! Huset blir så tomt, rummen så tysta och sängen så stor. Och jag inser en gång för alla att jag aldrig i hela mitt liv skulle klara av att långdistansförhållande. Nej usch, mannen har knappt varit borta en dag, och jag saknar honom redan (+ att jag lägger på vetskapen om att jag kommer sakna honom de dagar då han är borta till, vilket gör det ännu värre).
Jo, jag vet att det är bra att vara ifrån varandra och sakna varandra - för det är det verkligen, superbra för en relation och för två människor som ses nästintill konstant. Men vi kan väll alla erkänna, att den där härliga känslan av att sakna någon, blir ju ändå inte helt fulländad förrän kärleken väl är hemma igen?! 

Nej, nu ska jag bädda ner mig, försöka att inte ta fel på Copacabana och älsklingen i sömnen och intala mig själv att jag inte är en superstor kärlekstoffel! 


puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Jean-Michael

Ja poliser har humor de med.

Härligt att se att de har en mänsklig sida.

LIENE

visst var den snygg och tack så mycket:D

Nanna

Fast oj vad det är mysigt när de kommer hem! =D

Hur länge skulle han vara borta igen?



Jag ser framemot den! Kan alltid ge lite tips!

em

stackare då! :p