sexualupplysare och bokälskare

kärlekstoffel!

Publicerad 2009-07-07 21:54:58 i Sex osv.,

Åh, jag är en sån jäkla sucker för kärlek! Det räcker med att mannen lämnar samboboendet ett dygn, och min kärleksblomma går från stående i blom - till slak som en vissen tulipan! Huset blir så tomt, rummen så tysta och sängen så stor. Och jag inser en gång för alla att jag aldrig i hela mitt liv skulle klara av att långdistansförhållande. Nej usch, mannen har knappt varit borta en dag, och jag saknar honom redan (+ att jag lägger på vetskapen om att jag kommer sakna honom de dagar då han är borta till, vilket gör det ännu värre).
Jo, jag vet att det är bra att vara ifrån varandra och sakna varandra - för det är det verkligen, superbra för en relation och för två människor som ses nästintill konstant. Men vi kan väll alla erkänna, att den där härliga känslan av att sakna någon, blir ju ändå inte helt fulländad förrän kärleken väl är hemma igen?! 

Nej, nu ska jag bädda ner mig, försöka att inte ta fel på Copacabana och älsklingen i sömnen och intala mig själv att jag inte är en superstor kärlekstoffel! 


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Jean-Michael

Publicerad 2009-07-07 22:07:02

Ja poliser har humor de med.

Härligt att se att de har en mänsklig sida.

Postat av: LIENE

Publicerad 2009-07-07 23:27:51

visst var den snygg och tack så mycket:D

Postat av: Nanna

Publicerad 2009-07-08 00:08:54

Fast oj vad det är mysigt när de kommer hem! =D

Hur länge skulle han vara borta igen?Jag ser framemot den! Kan alltid ge lite tips!

Postat av: em

Publicerad 2009-07-08 14:52:59

stackare då! :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela