sexualupplysare och bokälskare

Kvinnlig utlösning!

Publicerad 2009-07-21 00:19:18 i Sex osv.,

Att män får utlösning är det väll knappast någon som har missat, men visste ni att även kvinnor kan få en sorts utlösning? Det är inte utformat på samma sätt rent fysiskt som den manliga versionen då det mer eller mindre sprutar, och det ska inte heller blandas ihop med Fontänorgasmen - utan det är något annat trevligt!
Det som kommer ut påminner till färg och konsistens som den manliga sperman och kommer samtidigt med det vanliga blöta (lubrikation) och känslan är helt phucking underbar! ;)
Har dock för mig att jag någonstans läst att det är något som inte alla kvinnor kan uppleva, så har du ännu inte varit med om en utlösning som kvinna - hem och öva tills du lyckas! Och har du en gång upplevt det så kommer det komma fler tillfällen då det sker!

Har tyvärr inga statistiska bevis eller fakta bakom detta, utan det är mer av egen erfarenhet - och jag upplever det som att när det är sjukt jäkla skönt, då är det lätt att en utlösning kommer som följd! ;)


 

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela