sexualupplysare och bokälskare

Nu är vi på väg!

Publicerad 2009-07-13 13:27:47 i min vardag,

All packning är klar, vi har ätit lunch och fördriver just nu tiden med Sweet Sixteeen, underbart lättsam underhållning som passar för sådana tillfällen som idag. Min semester har precis börjat, och det känns bara så underbart att äntligen komma iväg. Vi ska lämna Sverige och vi ska äntligen få träffa Jennie!! Åhh det ska bli så underbart att äntligen få träffa henne igen och att vi samtidigt lämnar Sverige - lite som två stora flugor i en smäll! ;)

Vet ingenting om hur det kommer bli med bloggen under veckan, men det kommer nog eka ganska mycket här. Men när jag väl kommer hem igen, då jäklar i min lilla låda kommer det bli bloggande! Samt mycket mycket mer sex, märkt själv att det varit lite för lite av det under den senaste tiden, men det kommer bli mer av det! ;)


Jennie - nu kommer vi!!<3

puss puss//en lycklig caro o sanna<3

Kommentarer

Postat av: Evelina

Publicerad 2009-07-13 13:55:48

Svar: Boxen kostade 999:- :pTuff bild ;)

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-07-13 17:59:00

Ha så kul, drick inte för mycket och hälsa Jennie från mig (och morsan!!)Puss! Och nej, inga sexleksaker tack! Men gärna underkläder eller något annat fint!

Postat av: Hanna

Publicerad 2009-07-14 00:44:21

Hej!Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!Många kramar//Hanna

Postat av: [SOFIA - FOTO & DESIGN]

Publicerad 2009-07-14 02:41:37

Sv: Åh, tack så jättemycket! Jag tog den i höstas tror jag :)

Hoppas du har haft en bra dag!

Kram, Sofia

Postat av: Mia

Publicerad 2009-07-14 15:50:08

Vad kul, hoppas ni får en underbar semester! :)

Postat av: em

Publicerad 2009-07-15 01:06:14

babbbyyyyy, ha det så jäääädrans bäst! hörs när du kommer hem, då ska vi (tjejerna) äta lyxplanka och steka här hemma i sverige!!!! =D hälsa jennie!!!

PUSSS3<3

Postat av: Michaela

Publicerad 2009-07-15 23:12:33

Hoppas att du har det kul! :) Vi hörs när du har kommit hem och vi ses väll då? :) puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela