sexualupplysare och bokälskare

sommarlovsmorgon!

Publicerad 2009-07-29 11:10:18 i min vardag,

Idag känns det som en riktig sommarlovsmorgon! Blev väckt av att solen sken in genom fönstrena, huset var helt tomt på människor när man kom upp och allt är sådär härligt tyst. Syrran har precis packat iväg la familia i bilen, och som synd var fanns det ingen plats ledig till mig i bilen... Så nu har jag suttit här i över en timme, slöläst bloggar, svarat på alla mail, druckit fin-te och ätit frukost i solen! Ska fortsätta på detta tema, lägga mig i solen i några timmar, och avnjuta timmar av underhållande läsning av: lite Harry Potter, några tidningar, en chiclit-bok och körteori.
Det är i stunder som dessa som man förstår varför sönderstressade svensson behöver ett landställe! För det är så jäkla mysigt med en liten stuga, massa träd som rör sig med vinden, fåglar och djur som låter och fina blommor att titta på överallt. Jag tror åldern börjar ta ut sin rätt och jag tar ännu ett kliv in i vuxenvärlden efter denna insikt :)Min soliga utsikt just nu!
Är inte livet helt phucking underbart ibland? Solen skiner, det är varmt, inget jobbigt smink som kletar, en fågel kvittrar och håret är fortfarande blött efter gårdagens kvällsdopp! Love it!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: nathalie

Publicerad 2009-07-29 12:00:13

sv: åh tack så mycket för tipset och tack för komplimangen om halsbandet! :)

Postat av: S A N D R A T J U L I N S

Publicerad 2009-07-29 12:50:02

svar; haha javisst ! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela