sexualupplysare och bokälskare

The Goodiedrawer!

Publicerad 2009-07-21 20:25:09 i Sex osv.,

För alla er som sett samtliga avsnitt av Sex and the City så är ni sjävklart insatta i vad en Goodiedrawer är! ;) Och för er som inte sett avsnittet när Mirandas hushållerska byter ut hennes dildo mot en staty av Moder Teresa, så har ni garanterat missat något! Men för att direktöversätta ordet Goodiedrawer så blir det enligt mig "Godislådan"! Ganska passande ord med tanke på innehållet, inte sant?!

Lämpligaste platsen för en Goodiedrawer är förslagsvis i nattduksbordet, överste eller underste lådan i byrålådan/garderoben eller i en låda under sängen! Enkelt, pinsamt lätt att hitta för oinbjudna men syftet är ju självklart att det ska vara lätt att nå när stundens hetta uppstår! ;) Så lägg inte ner allt i en låda och placera det på vinden, kan bli en väldigt avtänd situation...

Vad innehåller då en Goodiedrawer?! Ja, i princip allt som har med sex och sexuella aktiviteter att göra! Några lämpliga exempel på innehåll är: Dildos, kondomer, glidmedel, erotiska novellböcker och illustrerade böcker för inspiration, föräldrarförbjudna underkläder och utstyrslar, piskor och handbojor! - Ja helt enkelt allt som du tycker om att använda i sängen! ;)


Tadaa - min två proppfyllda Goodiedrawers!  ;)


ps. kan vara bra om någon vet om vart din Goodiedrawer är, utifall att du mot all förmodan dör, och absolut inte vill att din mamma ska upptäcka din röda lackdräkt med tillhörande ansiktsmask + piskor, när hon rensar ut dödsboet! ;) (idé snodd av Sanna)
puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-07-21 21:08:22

Men det där är ju min gamla låda!!! Och tidigare var det du var pryd och nuhar du snott min låda och lagt massa snusk i den!!! Uscha!

Postat av: Naddi

Publicerad 2009-07-21 23:08:57

Hahahah,Sanna är ju klockren! :P

Postat av: Tina W

Publicerad 2009-07-22 19:12:44

Jag och min kompis kallar dem musleksakslådor! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela