toppless på egen tomt...

... är det någon som vet vad lagen säger om det? Kan det tolkas som förargelseväckande beteende om grannarna kikar mellan träden och ser ett par nakna bröst? Just nu struntar jag verkligen i vilket, solen skiner och himlen är blå, mina bröst är assnygga och fasta, so no big deal med andra ord! ;) Dessutom är fisbleka bröst osexigt matchat med pepparkaksbrun kropp!

Men när det kommer till toppless så är det väll vett och etikett som gäller.

- På en fullproppad strand med småkids, familjer och gamla tanter har jag alltid tyckt att bara bröst är lite fel sådär. Nog för att barnen springer omkring nakna i vattnet, men då borde väll ändå vuxna ha på sig kläderna?

- Däremot badstranden utomlands ser jag inga som helst problem med att sola toppless. Vet inte riktigt varför, det är väll som med det mesta när man är utomlands - man är inte hemma och kan vara lite wild and crazy = sola toppless och hoppa naken bland vågorna!

- Badhus - neeeej! Man är inomhus, badar tillsammans i en gigantisk pool och kläderna ska vara på, oavsett kön! Att kalla det för könsdiskriminering är att gräva en grop för feminisimen!

Så vad tycker ni - när är det okej att bada toppless? Är det ens okej eller ska man alltid vara påklädd?

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - TS

Alltid okej om man känner för det - inne som ute. Varför klä på sig för att bada liksom?

#2 - Josefine

okej hemma. halvokej utomlands - skulle dock ej göra det själv. ej okej på stranden i sverige eller på badhuset! rolig blogg!