sexualupplysare och bokälskare

vänskap

Publicerad 2009-07-21 18:08:49 i Sex osv.,

Jag vet inte hur ni resonerar kring vänner, men jag har vänner och så har jag Vänner. Det finns alltid en liten grupp människor/några få/eller bara en som är sådär jäkla nära en att man inte vet vad man skulle göra utan dom/den. Vänskap för mig är när det kan gå dagar och månader utan att man hörs av, men sen när man väl ses igen - så är allt som vanligt. Och man vet att vad som än helst händer så vet man att dom finns där för en!
Jag lever fullständigt efter det Kinesiska ordspråket "Familj är de vänner man väljer"! För visst är det så när allt kommer till sin spets iaf? Ens föräldrar är det knappast något man kan styra över, dom får man och så är det med det. Men vänner däremot - visst finns det en jäkla massa roliga och härliga människor i hela världen, men det gäller att hitta dom där små guldkornen. De finns jäkligt få av dom, svåra att hitta - mjaa? Kan vara ödet eller slumpen men jag har iaf haft en jäkla tur att hitta flera helt phucking underbara små guldkorn som jag har i min närhet!<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: em

Publicerad 2009-07-21 18:32:46

<3 tack själv vännen<3

Postat av: kajsa

Publicerad 2009-07-21 18:33:32

sv; tack :D den e köpt på weekday :Dkan du rösta på mej i veckans blogg?

den e hos www.dottern.se ? :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela