sexualupplysare och bokälskare

zsa zsa zsu!

Publicerad 2009-07-23 22:27:12 i Sex osv.,

Varje gång jag ser det avsnittet av SATC när dom diskuterar just Zsa Zsa Zsu, så kan jag inte låta bli att fundera på det. Och ju mer jag tänker på det, desto mer logiskt låter det i mina öron.
 Det handlar om den där känslan man har i kroppen när man träffat någon man verkligen älskar, som älskar den tillbaka - den där känslan som gör att man hänger kvar vid varandra och fortsätter sin relation år efter och år! Den där känslan som säger att det är rätt, det leder åt rätt håll och att allt bara kommer fortsätta och bli bättre! Den där känslan som bevisar att äkta kärlek existerar och att det bara gäller att hitta den - för när man väl gör det, kommer Zsa Zsa Zsu att uppstå, och man förstår att exakt allt är värt det för att känna just den känslan<3


Zsa zsa zsu<3

puss puss//en äckligt lyckligt caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela