sexualupplysare och bokälskare

Duktighets-stress!

Publicerad 2009-06-06 15:58:09 i min vardag,

Får ni också små anfall då och då, att när ni är lediga eller har lite tid över, ska se till att göra något bra utav den tiden? Jag får i alla fall dessa anfall då och då, och under dessa små tillfällen så brukar jag passa på att hinna med så pass mycket som möjligt på kort tid, och sen njuta som fan av det underbara resultatet! Jag har på högst 15 min, packat upp alla varor, rensat ut skafferiet och kylen, tortkat ut allt och sorterat samt packat in de nyinköpta varorna! Och eftersom jag fortfarande har energi kvar tänkte jag passa på att diska, skaka mattorna och dammsuga, och har jag därefter någon energi över ska jag småplocka lite här och var - för att sen kollapsa på sängen och invänta älsklingen som snart slutar jobbet!

Önskar bara att jag kunde vara lika sexig och het som denna underbara pinuppa när jag städar. Jag har istället Lilla My-tofs och gamla jeans på mig!puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela