sexualupplysare och bokälskare

"en upplevelse"

Publicerad 2009-06-28 02:07:42 i party-larty,

Ja, så väljer vi att sammanfatta våran kväll. Började hos Natti och Natta med massa god mat, grillat kött i mängder och därefter en sjukt god cheesecake med jordgubb och -vitchokladsmak! (den var exakt lika underbart god som det låter)! Vi tog en maxitaxi in till Snaps för att sen mötas av inträde och en proppfull uteservering :( så vi vandrade omkring ett litet tag för att sen hamna på Patricks på götgatan. Väldigt otippat, men däremot väldigt mycket goda drinkar som vi provade en efter en! Slutligen hamnade vi dock på Debaser, trevligt ställe och vi roade oss med att titta på folk och dansa. Eller dansa och dansa, jag skrattade mest! Mina små sötisar är inte direkt vana vid att dansa till "indie", hahaha! Så det blev mer skratt än danssteg innan vi begav oss till greken på torget!

Så på det stora hela kan man kalla det en lyckad kväll, ingen som spydde, grät eller hamnade i slagsmål! Men till nästa utgång har jag och sanna skapat en tidspakt! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela