sexualupplysare och bokälskare

familjemiddag

Publicerad 2009-06-21 00:31:47 i min vardag,

Kom nyss hem från en riktigt mysmiddag hemma hos mamma tillsammans med syster. Vi åt kött, jag berättade allt och lite till om New York, åt färska jordgubbar och megastora hallon med grädde, planerade Thailand och pratade om allt mellan himmel och jord! Samt hade lite modevisning av allt som jag köpt till dom, och presenterna blev garanterat uppskattade. Finns det något bättre än att ge något till någon man tycker om, och se hur mycket det uppskattas? Tror knappast det :)
Efter flera timmar av skratt och den ena historien värre än den andra var det dags att tänka på refrängen. Jetlagen sitter fortfarande i och jag känner mig lite som en avslagen och ljummen cola... Men vi hann iaf gå förbi Natta och Sanna som satt på Snaps och drack öl/cider. Ganska trevligt ställe, om man bortser från alla arga blickar man får om man råkar sitta vid ett bord. Pinsamt om någon frågar mig!

ps. Lyckades spana in ursnygge Jens Lapidus på Snaps! Garanterat en orsak till att gå tillbaka dit ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela