sexualupplysare och bokälskare

Friday and I´m in love!

Publicerad 2009-06-26 19:52:50 i min vardag,

Wohoo!! Äntligen helg och jag är taggad till tusen! Jobbet gick fort och bra, nu trivs jag som fisken i vattnet och vi mest skrattar oss igenom dagarna, mina skämt går hem varendaste gång :)

Nu är det utgång som gäller! Abba är på högst volym och jag har snart svept en 7.0! Dessutom har jag köpt Billys till middag för att det ska gå extra fort, ska alldels in till Snaps och möta upp Sanna + massa mer roliga människor. Solen skiner, jag har världens snyggaste outfit och känner på mig att det här kommer bli en väldigt bra och galen kväll! Woho! Nu kör vi! ;)

ps. träffar du ett ragg, använd kondom! Finns ingen värre baksmälla än en könssjukdom - ett gammalt Caro-ordspråk!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Erika

Publicerad 2009-06-26 22:19:11

Hoppas att du har kul ikväll! =)

Postat av: I S A B E L L A

Publicerad 2009-06-27 11:15:40

sv: Åh tack snälla du :).

Jo, det är såhär, att nu på senare dar har jag börjat ta betalt för bloggdesigners, och jag har sålt en del. Men just nu har jag lagt ner det för tillfället, eftersom det tar rätt mycket tid. Kanske dyker upp någongång? Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela