Gynundersökning

Var tidigare idag på en av mina rutinkontroller hos gynekologen. Vet inte varför, men jag tycker verkligen om att gå dit, kanske inte just för sjävla scenen när någon främmande kvinna rotar runt därnere - utan mer för stunden efteråt. När man går igenom hur det ser ut, hur det ligger till och hur man mår, fast downstairs. Speciellt härligt är det att få ett positivt svar om man själv nojat, oroat sig och inbillat sig allt från cancer till Hiv såfort man får syn på en flytning.
Allt var okej och jag var "fint rosa"!, ej påhittat citat. Egentligen behöver jag inte ha upptäckt något, utan jag tycker mer det är tryggt och säkert att kolla lite då och då för att vara helt säker på att är okej. Hellre kollar jag för ofta än för lite.

Dessutom påminde hon mig om att när jag fyllt 23(hej 3 år i förskott) så ska jag gå varje gång jag blir kallad till cellprovning, något som man gör för att försäkra sig om att man inte har livmoderhalscancer... Vet inte riktigt varför hon sa det ca 3 år förtidigt, men jag skulle även påminna alla min vänner om hur viktigt det är :) Så det gäller alla ni tjejer/kvinnor som fyllt 23, blir ni kallade så gå! Det är om man inte testar sig, som det ofta kan resultera i något!

ps. kom ihåg det, så fort ni upptäcker något ni inte känner igen, eller något ni oroar er för - Boka en tid hos din ungdomsmottagning/gynekolog och gå dit på direkten! Och har du varit en kokosnöt och haft sex utan skydd - testa dig!!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Your Dream Closet

Ja visst är väl de rosa klackarna underbara, jag älskar dem jag med :)

Sophia

jajaja.. jag ska boka en tid! suck! Hinner kanske göra det redan imorgon.. =(