sexualupplysare och bokälskare

lördag!

Publicerad 2009-06-06 12:57:14 i min vardag,

Nu har man tagit en dusch och både luktar och känner sig som en nykläckt människa! Är det inte underbart att det är lördag? Och att jag har två hela dagar helt lediga och nästintill oinbokade! Så skönt! Ska snart möta upp sanna och vi ska bege oss in mot Skanstull för lite shopping. Hoppas även på en liten promenad i solskenet och massa frisk luft, känns som att efter gårdagen är det väldigt välkommet!
Men först frukost, salamismörgåsar på fullkornslimpa. Supergott och väldigt nyttigt. Dessutom så innehåller det massa russin, som gör brödet väldigt saftigt och matigt, och jag som inte ens gillar russin i annat än enskild form. Men hemligheten är att russina är malda, vilket gör att det inte känns som riktiga russin, utan bara smakar gott :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-06-06 14:00:44

Du är komisk du! Malda russin! Bläcon!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela