Mat framför sex?!

En australiensisk forskningsgrupp har nyligen kommit fram till att män fördrar mat framför sex! 10000 män deltog i undersökningen där de skulle ranka olika upplevelser om i den ordning de föredrar dem. På första plats kom smakupplevelser - dvs mat. Andra plats - lycka över att uppnå personliga mål, tredje plats - slappna av och slutligen Fjärde plats - fysisk upphetsning inklusive sex!

Förklaringen till detta sägs vara att i Australien är de främst kvinnorna som lagar maten, och om då männen tvingas ställa sig och laga mat efter att ha kommit hem från jobbet kanske de inte njuter lika mycket av den som om den stod färdig på bordet när de kommit hem!

- Behövs det mer bevis på att män verkar sakna vissa delar?! Antingen så måste kvinnorna laga jäkligt bra mat därnere i Australien, eller så måste befolkningens sexliv överlag vara värdelöst. För jag har tänkt nu i flera dagar, och jag kan inte komma på en enda maträtt eller något ätligt alls som i ren njutning kan slå riktigt bra sex! ;)

Eller vad säger ni? - Mat eller sex?

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Freddie

Hej,Tyckte jag också , men tyvärr har jag inte bakat den eller ens sett den mer än du gjorde ...Hur gammal är den yngsta sexologen idag då?

Kram

#2 - Antonia

sv: det är inte jag som ska åka .. :) vet inte riktigt vart de skulle ..