sexualupplysare och bokälskare

söder i mitt hjärta!

Publicerad 2009-06-29 22:38:14 i min vardag,

Åh, vad jag saknar mitt älskade söder! Trots att jag bara bodde här på söder i lite mer än ett halvår, så kände jag mig så hemma här, och nu varje gång jag är här och hälsar på hos mamma så saknar jag det så mycket! Kom precis tillbaka från min lilla runda som jag gick varje morgon under tiden jag bodde här. Så mycket minnen; roliga, sorgliga, underbara, skrattfyllda och kärleksfulla - allt och lite till har fått plats här på älskade söder!
Hann även med att prata med älskade ellen och uppdatera och bli uppdaterad om allt det senaste! Saknar henne så, värsta med sommaren är när alla åker iväg åt olika håll!

Nu ropar mamma och vi ska äntligen äta massa bär, sen ska jag sova och drömma om min prins<3ps. älskar dig, grattis för oss som firar 9 mån idag<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Lisa [ENDASTLISA]

Publicerad 2009-06-30 12:24:21

Du är nu med och tävlar om att bli veckans blogg hos mig! :)Jag medelar er alla att jag kommer i sluitet av veckan att säga när jag valt ut 10 finalisterna, och när ni får kamma hem röster. Så long!

Postat av: [SOFIA - FOTO & DESIGN]

Publicerad 2009-07-01 01:01:10

Grattis till 9 mån :)Sv: Åh, tack så jättemycket :D<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela