sexualupplysare och bokälskare

den nakne kocken!

Publicerad 2009-03-30 20:35:30 i Sex osv.,

Nakentemat fortsätter här hemma även idag, funkar i alla lägen och är faktiskt riktigt mysigt. Ända gångerna när det kan bli lite obehagligt är när man ska laga mat, speciellt om man steker något, lätt att det stänker upp! Så medan jag skalade ett kg morötter så stod älsklingen och stekte korv och skötte pastan, riktigt mysigt och gör verkligen matlagningen så mycket roligare när man är två istället för ensam! Dock ska man nog inte börja diskutera sexiga kockar, vår diskussion slutade med att jag skulle ha kladda med Per Moberg medan älsklingen skulle fylla Mat-Tina med sin korv... Samt att jag hotade med att sticka upp en oskalad morot i honom och han hota att fylla mig so i mFäbojäntan...

Men utöver det är det väldigt mysigt och trevligt att laga mat tillsammans med sin älskling :) Man får öva på teamwork, samarbete och har väldig roligt, samtidigt som man förhoppningsvis lagar god mat! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Michaela

Publicerad 2009-03-30 20:58:26

Guuud så mysigt det där låter, är riktigt avundsjuk! Vill oxå ha en pojkvän, lägenhet och laga mat tillsammans :)Hoppas att allt är bra med dig gumman. Saknar dig<3

Postat av: I S A B E L L A ♥

Publicerad 2009-03-30 22:15:58

Hihi ;DHur ska vi göra då? ska du maila bilder, också önskemål och förslag, färger o.s.v? eller vad tycker du är bäst? =)

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-03-30 22:43:55

Nej men blä vilket obehagligt inlägg!!! INFÖR CENSUR! NU!!!!!Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela