sexualupplysare och bokälskare

destination unknown!

Publicerad 2009-03-20 21:19:27 i min vardag,

Kvällen har bara börjat, musiken är lika hög som stämning och vi kommer snart vara lika höga vi med! Vinet släcker törsten och lustgasen höjer humöret en aningen, om än bara för stunden! Kvällen har knappt startat men jag och sanna har redan kommit fram till en del saker - vi ska ut och se världen! Lämna Sverige = Mossa, och se världen! Vem fan gör karriär innan man fyllt 19? Nej just det, så nu känner vi att det är dags att vi tar tag i vår ungdom och ger oss ut i världen! Om jag får bestämma så är det jag, älsklingen + sanna + alla som vill som jobbar livet ur oss några månader och samlar lite kapital, och sen ger vi oss ut och ser världen! Någon mer som är på?! ;)

ps. kan även meddela att Sanna inom kort kommer att gästblogga här, rykten säger att det kommer handla om blommor och hur vårens trender i blomvärlden ser ut! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-03-20 22:14:50

Jag väntar med spänning på Sannas gäst-blogg om blommor! När våren är här ska jag tokshoppa blommor av Sanna! =)Postat av: Cecilia

Publicerad 2009-03-21 00:57:47

Hha väntar med spänning!

Postat av: CARRO - ThinkPink ♥

Publicerad 2009-03-21 11:46:25

Ha en trevlig lördag och kolla gärna in min Bloggshop!

http://thinkpinks.blogg.se/bloggshop

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela