sexualupplysare och bokälskare

friday and I´m in love!

Publicerad 2009-03-20 19:18:18 i min vardag,

Äntligen helg, och jag har aldrig varit så glad att helgen äntligen är här! Eller kanske, men det är bara så sjukt skönt att veta att imorrn behöver jag inte stå och sälja bakverk, utan imorrn kan jag äta kinder till frukost och slöläsa tidningar i två timmar utan att något händer - lovely! Åkte förbi mamma en liten snabbis efter jobbet, fick några superfina presenter av henne från hennes vistelse i Sydafrika, en skål, en superfin tunika, två nyckelringar och ett halsband! Allt är handgjort och med små små superfina detaljer, bilder kommer nog imorgon.

Ikväll är det partylarty som gäller, och inget annat. Jag och sanna ska leka Heartbreak Hotel och förfesta hemma hos henne innan vi möter upp resten av människorna inne i gamla stan. Vet inte varför, men det känns ända ut i fingerspetsarna som att det här kommer bli en helt galen och väldigt rolig kväll! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela