sexualupplysare och bokälskare

hatar att vara sjuk!

Publicerad 2009-03-02 18:27:41 i min vardag,

Det är så tråkigt att vara sjuk, tiden står stilla, näsan rinner och allt är tråkigt. Lite mysigt kanske det är att vara hemma tillsammans med någon, men det går ju inte ens att ha sex normalt pga all förkylning! Tänk på det nästa gång du är täppt i näsan, hur enkelt det är på en skala att ha sex...
Dessutom är man trött, seg och allmänt död, vilket gör att man blir supergnällig och piper över minsta lilla. Och samtidigt som jag vill vara hemma imorgon för att inte ta död på alla halvdöda gamlingar, så vet jag inte ens om det går, eller om jag vill vara hemma en dag till. Det vore okej om jag mådde bra, men bara hade sådär-på-gränsen-hög feber, eller något annat som inte var jobbigt, men att bara vara såhär fjös-sjuk, usch! Är inte livet lite för komplicerat ibland?!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela