Hylla dig själv!

Kvinnodagen i all sin ära, men när hyllade du dig själv senast? När tittade du dig i spegeln sist, sa högt till dig själv - "Jäklar vad jag är bra, jag är så snygg, helt fantastisk och bäst!" Och varför spara allt smicker bara till en enda dag? Nej, jag tycker det är dags för en ändring, och till det positiva. När tog du dig senast tid och gjorde något du tycker extra mycket om, tog dig tid till ett bad, läsa en tidning eller bara promenera och rensa huvudet? Anordnade ett mini-spa med inpackning, peeling, filning och insmorning av hela kroppen, och verkligen tog hand om dig själv?
Inse att du är helt fantastisk, bäst, underbar, snyggast och tipptopp på alla sätt och vis! Hylla dig själv och ta hand om dig exakt så mycket som du faktiskt är värd. Koppla bort alla krav, stress. press och omvärld, ta hand om dig själv eller ordna en spakväll tillsammans med tjejkompisarna! Pyssla om varandra och ge varandra skratt, glädje och kärlek! Medan du pysslar om dig själv, glöm inte bort alla underbara tjejer i din närhet, är det något som gör världen bättre så är det kärlek, gemenskaphet och glädje,något som får jorden att gå runt! Hylla dig själv för du är bäst!


Girl Power - inte bara en klyscha!

puss puss//en lycklig caro<3
3 kommentarer
Ida

Det är sällan jag "hyllar" mig själv eller hur jag nu ska uttrycka med... Känns som man aldrig har tid med det, är saker som ska göras hela tiden; jobb, plugg m.m! Däremot tycker jag att småsaker i vardagen är viktigt, kan räcka med att äta en chokladkaka en vanlig tisdag - det är lyx för mig:D

Sophia

Weeii! Spice Girls!!! =)



delinda

sv: 179 kr ;)