Kondom löser visst problem!

Jordens egen lilla marsipanros - Påven, gick i veckan ut med ett citat som garanterat kommer att gå till historien, samt skapa ännu mer hat och misstro än den mannen redan har. Han uttalade sig nämligen om HIV, och att kondomer inte hjälper, men att gott uppförande och handpåläggning däremot kan göra! Hade jag inte varit emot religionen innan så hade jag garanterat blivit det efter det uttalandet. Tidigare idag läste jag även en debattartikel av en ung kvinna som höll med påven i det han sa, att kondomer inte hjälper! Hon var dock inte lika blåst eftersom hon tog upp lite annat bra, men hur kan man ens gå ut med den frasen?! Ja, jag förstår själv att kondomen inte löser Alla problem, men hur skulle det sett ut om ingen använde det?

Men att istället säga att gott uppförande, handpåläggning och avhållsamhet ska vara nycklarna till problemet, ja då är man helt ute och cyklar. Människor knullar, och kommer fortsätta att göra det. Då spelar det ingen roll om man uppför sig bra, och folk som är kära, kåta eller både och vill inte ha avhållsamhet - de vill ha sex!
Nej, jag tror snarare att det som behövs är information, diskussioner, debatter, kampanjer och att fler ämnen än just könssjukdomar tas upp i frågor om preventivmedel! Ta ner ämnet på en allmän nivå och ta reda på varför det slarvas så obehagligt mycket med gummit!

Kondomen är en av de bästa uppfinningarna som finns och borde och ska användas av alla som funtar på att sätta på någon okänd/känd för att slippa graviditet och alla sjukdomar som sprids likt löpeldar. Tre sek, kondomen på och man kan köra på resten av natten! Svårare än så är det inte! ;) Nu är det fredag, one night stands högtid - så använd kondomen för fan!

puss puss//en lycklig caro<3