måndag.

Jobbet gick sådär, segt men okej. Hon jag jobbar med kan fortfarande inte ge sig, utan måste konstant hacka på mig. Jobbigt men jag måste stå ut, lönen är bra och kunderna är så söta! Dessutom så intalar jag mig själv att det är hon som är patetisk och sorglig som måste hacka på mig som är yngre. + att det är totalt omöjligt att jag efter två veckor ska ha samma kunskap som hon som jobbat där i 4 år, och på ett annat bageri i flera år innan det. Så det så!

Något riktigt äckligt hände precis efter att jag kommit hem, när jag går från tuben så går jag om en man som röker. Jag hatar att gå precis bakom rökare så jag pinnade på och gick om honom. Kom upp i lägenheten, pussade älsklingen och tog av mig skorna. Det är då jag hör hur någon rycker i dörren, och drar ner handtaget. Och utanför står exakt samma man, som jag bara några min tidigare gått om!! Jag fick panik, springer in till älsklingen i köket med tårar som rinner och hjärtat som ville hoppa ur bröstet! Jag har ingen aning om han ville hälsa på han som bodde här innan, ren slump eller om han var ute efter mig?! Obehagligt som fan, usch!

puss puss//en lycklig caro<3
7 kommentarer
DigochMig

Svar: Ja, han va världens sötaste!

De är alltid roligt att göra folk glada!



Kramar // Becka :)

DigochMig

Nämen gud, va läskigt skulle

blitt skit rädd om de hänt mig,

Frågade ni vad han ville?

De skulle nog jag aldrig vågat,

men man vet ju aldrig!

Elin

tack för komplimangen om bilden :)

sexolog, låter spännande, hur kom du på den yrkesdrömmen?

Ida

Shit vad du verkar ha otur med arbetskamrater... Är de inte det ena så är det det andra, men det är bara att stå på sig!!

Sophia

Men herre gud!!! Usch vad äckligt!



Men tydligen så betyder inte jag något för dig??! Kom kanske inte världens bästa syster på besök hos dig idag eller?! Och handlade och allt??! Eller?! Nej, just det! FIS-SKIT!

Em

you go girl!:) det är henne det är fel på! kan komma och säga det till henne om du vill ;)

muaaaah va läskigt!! :o. hörs i veckan älskis, hur jobbar du i veckan förresten, tid för en lunch någon dag?!

<3

Hanna

oj vad läskigt! Öppnade ni? Nej, jag jobbar på City Modehuset i linköping =) Vi har också lite vero moda-kläder..