olika kön - olika värde?!

Någon mer än jag som får magknip av Miljöpartiets nya reklam som sitter i alla tubvagnar?! Den med sedlarna, och sen texten "Olika kön - olika värde"! Löjligt enkel reklam, en såndär som man kommer på under kafferasten, men budskapet, nej det gör fan ont i mig av att titta på bilden. För det stämmer ju, ingen som inte är fullkomligt idiot kan ju se på bilden och säga att det inte stämmer!  För er som inte sett den, det är en bild med en 20, 50, 100, 500 och en 1000. 20 och 50 har kvinnor på sina sedlar och de med högsta valörer har män. En slump?! Ja inte vet jag, men vad jag vet är att samhället är jävligt ostabilt och att det är långtifrån jämställt.
Fler reklamer i samma stil behövs, mer diskussion och fler ögon som öppnas. Samhället och lönerna blir inte jämställda om människor står stilla, mer engagemang och uppror är vad som krävs! Är det något jag vägrar så är det att låta samhället passera och att mina barn och barnbarn växa upp i dessa förhållanden. No way! Lika rättigheter för alla, lika lön för samma arbete - det finns inga andra alternativ!

ps. pateiska människor, spara era kommentarer för det är så att män får mer lön än kvinnor för lika arbete. Så kom inte och kasta feminist i ansiktet på mig, det tar jag som en komplimang och inte en förolämpning! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
BJERNHAGEN - are you ready to rock?

Va? Står det så? Olika kön - olika värde? Vad i... nu förstår jag ingenting! Det här ska inte finnas!