sexualupplysare och bokälskare

onsdag

Publicerad 2009-03-04 09:34:51 i min vardag,

Förkylningen känns bättre och jag lever, fast nu vill jag bara ha helg! Idag är det jobb som gäller, och sen ska jag direkt iväg till mamma och hämta Min tidning! Fortfarande lika pirrigt och exalterande! Senare ikväll blir det kanske myskväll hos Sanna, lite semesterplanering och lite annat trevligt. Samt att jag tänkte massskriva lite fantasier tillsammans med tjejerna, eller snarare börja prata och får er att tänka och sen skriver vi ner flera var! Vad sägs om det?! ;)
Här i hemmet blir det bättre, lite mindre kaos kan man kanske kalla det. Igår fick vi äntligen rent vardagsrumsgolvet och nu kan vi äntligen få hit sofforna och börja fylla på rummet, så att det faktiskt kan bli ett vardagsrum!
Syster, du och rodrigo får gärna komma och hämta kartongerna + massa böcker som ska till stadsmissionen! Jag tänkte på lördag, o så åker vi direkt till mamma efter det! Bra va?!

Trevlig onsdag allihopa!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: CARRO - ThinkPink ♥

Publicerad 2009-03-04 10:24:35

SV: Tack för din anmälan, du har nu chans att bli Veckans Blogg! :)

Följ gärna min blogg med bloglovin så att du inte missar något!

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-03-04 11:40:12

ehhh?! Nja??! Han jobbar och sover.. det får bli en annan dag! =)Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela