party like a rockstar!

Vilken kväll det blev igår, alla bangade så det jag och Sanna som begav oss ut i natten! Vi timade tuben och hann precis in innan klockan slog för mycket, och vi slapp inträde. Vakten kände igen oss och var lite extra trevlig, och Emly, förlåt förlåt! men jag blev så glad över att vi kom före i kön, så jag råkade hälsa från dig! Haha, förlåt!  Hoppas det är lugnt!<3
Resten av kvällen bestod av flängandes fram och tillbaka, massa massa häng ute i rökrutan och en massa prat med massa lumpenpojkar! Jag försökte, verkligen försökte se någon som helst möjlighet till att lumpen kan vara en bra ide, men efter igår, så nej! Det är bara rent jävla slöseri med tid, pengar och energi! Som jag sa till bagarn igår - "Lumpen är inget annat än ett dagis för tonårspojkar som får springa runt och leka krig!"

Utöver det så var kvällen lyckad, om man bortser från att jag kände mig en aningens mobbad när en annan halva lalla runt med småpojkarna! Annars så var det en lyckad kväll! Bilderna från igår kommer komma upp senare! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

#1 - Sophia

Nej men blä! Då dör ju Oliver!!

Dumsnut!