sexualupplysare och bokälskare

riktig höjdarkväll!

Publicerad 2009-03-02 21:28:32 i min vardag,

Snart ska jag och älsklingen bädda ner oss i sängen, äta mat och ha Mia och Klara-maraton, vi har fyra avsnitt som vi inte har sett! Han har precis värmt och skurit min mat i små bitar så att jag kan äta allt med sked, lagt upp dagens ranson av morötter och nu dricker han sin ranson av cvitamin med smak av hallon-tranbär! För er som ska köpa det på apoteket, ta för fan inte den smaken, man rapar bakisdrink resten av dagen! Ta Papaya-ananas istället, den smakar godis :)

Nej, nu ska jag bädda ner mig och njuta av älsklingens närvaro! Finns nog ingen bättre än honom<3 finns ingen jag har roligare med en vanlig måndagkväll, dansandes i köket medan mickron surrade och värmde maten. Tur att gardinen var neddragen, dels för dansen och dels för att jag kör stenhårt på nakentemat! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-03-02 23:03:24

haha ja visst är han söt :D

min vän kom på idag att det har vart deadline på sexfantasin, är det försent nu? :) pussar

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-03-02 23:10:02

haha ja visst är han söt :D

min vän kom på idag att det har vart deadline på sexfantasin, är det försent nu? :) pussar

Postat av: Rebecca

Publicerad 2009-03-03 08:50:19

Svar: Hej! Tyvärr är väskan redan såld. Men hopas du hittar någonting annat du gillar, jag har precis lagt upp ett par nya skinnballerinas. :-)Kramar

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-03-03 11:52:11

Hur går det med fantasierna? Har du fått in några fler?? =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela