sexfantasidag + fika!

Måste snart börja göra mig iordning och fixa lite här hemma, vid 13 kommer tjejerna över och vi ska prata sexfantasier och fika lite. Tänkte kombinera en massa sexsnack, skvaller och fika, kan det bli en bättre kombination?! Så samtidigt som vi pratar massa sex och jag får lite hjälp med mitt projekt, så hinner jag träffa flera darlings och vi får i oss lite fika! Dessutom är tanken att det ska bli på lite mer neutral mark med sexfantasierna, inte så mycket hyschhysch, utan mer bara allmänt prata, diskutera och berätta om vad man fantiserar om! Jag är väldigt nöjd med upplägget och tror det kan bli väldigt bra! ;) Resultat kommer senare!

Glöm inte bort darlings att jag fortfarande behöver fler fantasier, så sätt igång o skriv nu! Fantisera loss, släpp alla spärrar och skriv ner några fantasier och skicka sen till mig! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

1 kommentar
Joanna.

Jag tycker det är så himla kul att hitta någon som är så intresserad av sex, precis som jag. Mina vänner är lite... nja, pryda kanske är fel ord, men dem är inte direkt vana vid den här öppenheten när det handlar om sex. Kul att du finns :).