sexualupplysare och bokälskare

Sunday

Publicerad 2009-03-22 10:41:58 i min vardag,

Vaknade precis, och jag har sovit över 11h, hur ofta hinner man med sånt? Dock känner jag mig mer mosig än utvilad, men jag tror snarare att det har med att min kropp är i någon form av chock efter all vila... Solen skiner inte, men jag tänkte ändå börja dagen med en lång promenad för att komma till liv. Därefter ska jag prova pilates för första gången, hittade någon artikel med lite enkla övningar man kan göra hemma för att bygga upp rygg och bål, för människor som nästintill pajat ryggarna pga jobbet - dvs jag!

Resten av dagen ska vara lugn men samtidigt fylld med olika grejer som helst ska ha blivit gjorda! Får se hur det går med det. Kan även rekommendera filmen som jag och Sanna såg igår, Arkiv X! Så sjukt spännande och väldigt läskig! Mycket sevärd, recension kommer senare.

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela